Ympäristö

Ympäristö ja toimitilat

Lastenkoti Meritähti sijaitsee Raumalla luonnonläheisyydessä meren rannalla. Lastenkoti toimii tilavassa omakotitalossa hyvin kodinomaisessa ympäristössä. Pihapiirissä sijaitsee myös toinen pienempi (n. 60m2) omakotitalo, joka toimii tukiasuntona. Asuntoa käytetään, kun lapset alkavat itsenäistyä ja on aika alkaa harjoitella itsenäisempää asumista ja omassa kodissa pärjäämistä. Itsenäistymistä on turvallista harjoitella lastenkodin lähellä.

Lastenkoti Meritähti on sijaintinsa puolesta lapsille ja nuorille ihanteellinen asuinpaikka. Se sijaitsee rauhallisella omakotitaloalueella, jossa on luonto aivan lähellä. Meritähdestä on kuitenkin lyhyt matka palvelujen pariin sekä Rauman keskustaan. Tämä mahdollistaa isommille lapsille hyvät kodin ulkopuoliset harrastusmahdollisuudet sekä itsenäisen liikkumisen. Koulut ja päiväkodit ovat myös lähellä.

Rauma tarjoaa pienenä, mutta monipuolisena kaupunkina oivan kasvupaikan lapsille ja nuorille. Raumalta löytyvät hyvät harrastusmahdollisuudet ja koulupalvelut. Rauma tarjoaa myös monia eri alojen opiskelupaikkoja nuorille.

Ota yhteyttä!

Yhteystiedot ja paikkakyselyt, kerromme myös mielellämme lisää toiminnastamme!

Sähköposti

info@lastenkotimeritahti.fi

Soita

044 977 1517